Svetainių kūrimas: 5 esminės taisyklės

Svetainių kūrimas: 5 esminės taisyklės

Norite, kad Jūsų verslas būtų perkeltas į internetą? Tai yra labai geras žingsnis. Ne veltui yra sakoma, kad jeigu tavęs nėra internete, reiškia, kad nėra tavęs niekur. Tai yra svarbi taisyklė, kurią turi suprasi kiekvienas verslininkas: tiek jaunas, tiek senas.

Pirmiausia, žinoma, Jums reikalingas svetainių kūrimas. Tai yra paslauga, kurią teikia savo sferos specialistai. Užsisakius ją galite būti ramus, kad gausite tokias paslaugas, kokių Jums reikia.

Visada dėl smulkmenų reikia tartis su specialistu. Tačiau esminius punktus aptarsime ir mes.

  •       Pritaikymas mobiliems įrenginiams.

Svetainių kūrimas yra neatsiejamas nuo reponsive dizaino. Tai – ne galimybė, tačiau būtinybė. Tik tokiu atveju bus galima įtraukti daugiau naršytojų. Ypač – jauno amžiaus. Tyrimai rodo, kad jie vis dažniau naršo per telefonus, o ne kompiuterius.

  •       Greitis.

Labai svarbu, kad internetinė svetainė krautųsi kuo greičiau. Tai yra viena svarbiausių taisyklių, kuri užtikrina, kad rezultatas bus. Ir jis bus toks, kokio Jums labiausiai reikia. Juk gera, kai pamatyti info, kurios jums reikia – bus galima greitai. Tai klientai labai vertina.

  •       Patogus meniu.

Svetainės kūrimas neatsiejamas nuo meniu, kuris reikalingas patogiam info radimui. Svarbiausia, kad jis nebūtų labai sudėtingas, kadangi tokiu atveju naršymas žmogui tampa komplikuotas. Paprastumas yra genialumas. Reikia labai detaliai apgalvoti – kaip turi atrodyti meniu medis, kad žmogus greitai ir patogiai rastų jam skirtą info.

  •       Patrauklus dizainas.

Žinoma, labai svarbu, kad žmogus ne tik rastų tą info, kurios jam reikia, tačiau taip pat galėtų džiaugtis patraukliu dizainu, kuris atveria galimybes naršyti ilgiau ir labiau mėgautis ta aplinka, kurioje yra būnama.

  •       Netaupykite specialistui.

Galiausiai siūlome rinktis pačius geriausius specialistus, kurie gali padėti iki mažiausių smulkmenų sukurti tokias svetaines, kuriose yra gera būti, kuriose žmogus noriai naršo. Esame tikri, kad visada yra tokių, kurie siūlo paslaugas pigiau, ir tokių, kurie jas siūlo brangiau. Kaina ne visada lemia kokybę, tačiau, tikėtina, kad dažnai.

Geras specialistas visada suteiks Jums kuo daugiau info, kuri padės džiaugtis ne tik tinkamai veikiančia svetaine, tačiau ir tokia, kuri bus lankoma, kuri bus mėgstama ir kuri įtrauks. Juk svetainė – tai reklama.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *